We need you!

 

Achter de schermen wordt er keihard gewerkt om Eindexamen.tv binnen een week tijd live te krijgen. Maar na die week zijn we er nog niet.

 

Om van dit online platform een succes te maken, hebben wij jouw hulp heel hard nodig. Kijk hieronder snel wat jij voor ons kunt betekenen.

 

Help jij ook mee?

Doneren/financieren

 

Eindexamen.tv heeft geen winstoogmerk en is opgezet om gratis content te leveren aan eindexamenkandidaten. Dit om iedereen gelijke kansen te geven! Want tenslotte heeft iedereen recht op goed onderwijs!

 

Om de continuïteit van het platform – nu, maar ook in de toekomst – te waarborgen is echter wel geld nodig. Daarom zijn wij hard op zoek naar donaties en financieringen om Eindexamen.tv in de lucht te krijgen en te houden! Ook ontvangen wij graag tips/suggesties voor financieringen.

 

Help de eindexamenkandidaten slagen, alle kleine beetjes helpen! #helpzeslagen

 

> Ik wil financieren

Word onze partner!

 

Ben jij of ken jij iemand in je netwerk die kan bijdragen om samen met ons te werken aan dit geweldige initiatief? Denk aan educatieve en didactische partijen, scholen, uitgevers, mediabedrijven, investeerders, online marketeers, etc. Juist nú werken we graag met jullie samen en komen we met jullie in contact!

 

O.a. deze namen gingen jou al voor

 

Maeckers, ThiemeMeulenhoff, SchoolTV, Postlounge, Buro Digitaal, Hilversum Mediastad, Hoens Creative, Allround Projects, The Crew, EduClips.

 

Dit lijstje wordt met het uur groter. Wil jij ook bijdragen aan dit geweldige iniatief? Verbind dan snel jou naam aan Eindexamen.tv. Meld je aan, dan nemen wij zsm contact met je op!

 

> Ik wil partner worden

Talent gezocht!

 

In tijden van crisis is het belangrijker dan ooit om krachten met elkaar te bundelen en elkaar te steunen waar mogelijk. Daarom zijn wij op dit moment heel hard op zoek naar talenten zoals jij die een steentje kunnen bijdragen. De business moet draaiende worden gehouden en dat kunnen we niet alleen. Op dit moment zijn we heel hard op zoek naar o.a. de volgende talenten:

 

Leerkrachten met presentatieskills

Didactische professionals voor de inhoudelijke content

Influencers die zich hard willen maken om de eindexamenkanidaten te laten slagen

 

Juist jij kan nu iets betekenen voor de maatschappij in tijden van crisis. Help jij ons mee? Meld je snel aan! Heb jij andere talenten waarvan jij denkt dat wij jou hulp goed kunnen gebruiken? Ook dan horen wij graag van je.

 

> Ik wil mijn talent inzetten

Meer weten?

Stuur een e-mail naar [email protected] of bel 035 7370490